Car of the Year 2014: iată cei şapte finalişti

Organizatorii binecunoscutului concurs european Car of the Year au publicat lista cu cei şapte finalişti care vor lupta pentru titlul de Maşina Anului în Europa 2014.

Car of the Year 2014: iată cei şapte finalişti Car of the Year 2014: iată cei şapte finalişti

Lista finaliştilor în competiţia europeană Car of the Year 2014 a fost publicată. În cursa pentru titlul de Maşina Anului în Europa 2014 au rămas şapte maşini:

BMW i3

Citroen C4 Picasso

Mazda3

Mercedes-Benz S-Class

Peugeot 308

Skoda Octavia

Tesla Model S

Juriul competiţiei Car of the Year este format din jurnalişti auto care activează în Europa. În urma unor sesiuni de teste, ei vor anunţa câştigătorul titlului de Maşina Anului în Europa 2014 în timpul Salonului Auto Geneva 2014 din luna martie.

Concursul Maşina Anului în Europa a împlinit, în 2013, 50 de ani de existenţă. Lista cu toţi câştigătorii poate fi văzută aici

Voi care maşină credeţi că merită să câştige?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.