Ce spun englezii despre cea mai ieftină Dacia Sandero

Autor: Tudor Rus 12 feb. 2013 Știri auto

Iată că noua Dacia Sandero debutează şi pe piaţa din Marea Britanie, iar jurnaliştii de specialitate de la Autocar au testat modelul de bază din gama de buget: Dacia Sandero Access1.2 16V 75.

Prima impresie pe care le-a lăsat-o noul Sandero englezilor este aceea că dacă te-ai urca la volanul maşinii fără să ştii marca şi modelul, nu ai spune că te afli în cea mai ieftină maşină maşină nouă din Marea Britanie.

În ce priveşte motorizarea şi ţinuta de drum, englezii declară propulsorul de 1,2 l şi 75 CP ca fiind unul decent, suficient pentru uzul cotidian prin oraş.

Deşi mulţumiţi de direcţia precisă, cei de la Autocar critică scaunele plate care nu oferă suport lateral precum şi cutia de viteze care agaţă. În viziunea lor, Dacia Sandero este mai degrabă un vehicul făcut pentru deplasarea din punctul A în punctul B decât unul care pune accent pe plăcerea de a conduce.

Un argument pro adus de presa din Albion sunt dimensiunile bune ale portbagajului şi spaţiul din habitaclu, care poate adăposti doi adulţi şi doi copii în limite normale de confort.

Am păstrat ce era mai interesant pentru final. Deşi nu este o maşină chic, Sandero este un candidat perfect pentru maşina de uz zilnic sau pe post de „cal de povară”. Mai mult, englezii consideră achiziţionarea unui Sandero nou o mişcare mai inteligentă decât cumpărarea unei maşini folosite, la mâna a doua, datorită preţului scăzut şi a cheltuielilor mici de întreţinere.

VOI CE AŢI PREFERA? UN MODEL NOU DACIA SANDERO SAU O MAŞINĂ SECOND-HAND?

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide