Ce spune Marian Godină despre cazul bătrânei de 81 de ani amendată pe trecere de poliţişti

Ce spune Marian Godină despre cazul bătrânei de 81 de ani amendată pe trecere de poliţişti

Autor: Cristian Agatie acum 1 an Știri

Cazul bătrânei de 81 de ani din Bucureşti care a fost amendată de poliţişti pentrui că ar fi traversat prea încet, fiind surprinsă pe trecere de culoarea roşie a semaforului a revoltat internetul şi a legat încă o piatră de moarăla gâtul imaginii Poliţiei, care se află în ultima perioadă în management de criză. Probabil cel mai citit şi urmărit poliţist din România, Marian Godină a oferit pe blogul personal o justificare a gestului poliţistului care a amendat-o pe doamna Mariana, după cum am aflat că se numeşte bătrâna.

”Dacă poliţiştii de la Bucureşti l-ar fi amendat pe un tânăr, nu s-ar fi făcut atâta tam-tam. Dar în lege nu scrie că persoanele peste o anumită vârstă pot trece pe roşu. În plus, citind comentariile de la ştirea cu bătrâna amendată, mă întreb, şi mi-aş dori să vă întrebaţi şi voi, de câte ori aţi înjurat la volan văzând un bătrân traversând aiurea?” se întreabă retoric Marian Godină.

”Din păcate, în situaţia actuală, în care Poliţia Română este zdruncinată, orice articol pe acest subiect atrage mii de distribuiri şi, implicit, trafic pe site-urile de presă, mai interesate de asta decât de adevăr. Zic asta pentru că, în cazul în care se dorea, s-ar fi putut afla uşor că doamna Mariana, o doamnă decentă şi cu mult bun simţ, după cum am văzut în video, trecuse pe roşu, printre maşinile care treceau cu viteză.

Tocmai de aceea nici nu a protestat, deoarece ştia foarte bine ce făcuse. Doar că un trecător cu spirit civic s-a gândit să facă el o filmare faină, scoţând din gura femeii ce voia el să audă. Şi atât a lipsit pentru un nou val de repulsie la adresa poliţiştilor. Doar că treaba nu a stat deloc aşa. După ce am văzut filmarea, aş putea spune că doamna Mariana e norocoasă. Iar amenda aia nu înseamnă nimic pe lângă ce ar fi putut păţi. Şi mai sper ca pe viitor să nu mai plătească amenzi, asta pentru că va traversa regulamentar.” îşi încheie Marian Godină postarea.

 Comentarii
Inchide