Ce zici de un Lamborghini Aventador care străluceşte în întuneric? VIDEO

Ce zici de un Lamborghini Aventador care străluceşte în întuneric? VIDEO Ce zici de un Lamborghini Aventador care străluceşte în întuneric? VIDEO

Când îţi cumperi un Lamborghini Aventador, poţi să fii destul de sigur că toată lumea o să întoarcă privirea după maşina ta. Dar există o problemă: ce te faci când vine noaptea? În întuneric, o maşină care costă peste un sfert de milion de euro nu prea se vede, aşa că trebuie să faci ceva, nu?

Ei bine, aici întră în scenă benzile reflectorizante care pot face orice maşină să arate ca un vehicul futurist din filmul SF Tron. Iar pe formele acuţite ale Aventadorului se potrivesc de minune. Tot ce trebuie să faci e să aprinzi o sursă de lumină în apropiere, iar benzile vor străluci ca un pom de Crăciun.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.