Cele mai prost vândute modele de Dacia în anul 2015

”Codaşele” în topul vânzărilor au fost reprezentate de modelele ...

Cele mai prost vândute modele de Dacia în anul 2015 Cele mai prost vândute modele de Dacia în anul 2015

 

Dacia a înregistrat în 2015 un nou record comercial, volumul vânzărilor atingând 550.920 de unităţi, cu 7,7% mai mult faţă de nivelul atins în 2014. Această creştere a fost generată de performanţa excelentă a întregii game Dacia, trei dintre modelele mărcii (Sandero, Duster şi Logan) înregistrând vânzări de peste 100.000 de unităţi.

”Codaşele” în topul vânzărilor au fost reprezentate de modelele Lodgy şi Dokker, acestea au înregistrat 697 de unităţi vândute în 2015, cu 59 mai multe maşini faţă de 2014. Creşterea a fost susţinută în bună măsură de succesul noilor versiuni Stepway. 

Vezi aici Maşinile Terminatorului. Cu ce se plimbă Arnold Schwarzenegger pe străzile din Beverly Hills

La lansarea celor două modele, în 2014, cei de la Dacia sperau că aceste versiuni speciale ale familistelor din gamă vor duce la o creştere a vânzărilor. Se pare că s-au înşelat. 

Citeşte şi Cele mai bune lanţuri de zăpadă din lume - VIDEO

Citeşte şi 7 lucruri pe care să NU le faci la volan, pe polei şi gheaţă

Citeşte şi Ar trebui să fie un exemplu pentru şoferi, dar l-au prins cu numere false

Citeşte şi Cartea de identitate se schimbă! Apar rubrici noi, iar altele îşi schimbă denumirea

Citeşte şi Modificări la poliţa RCA. Decontare directă pentru şoferii care nu sunt vinovaţi de accident

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.