Conceptul Infiniti Vision Gran Turismo, creat pentru lumea virtuală, există acum şi în realitate

Sigur, nu o să se transforme prea curând (sau vreodată) într-o maşină de serie, pe care o poţi cumpăra cu bani, dar măcar e bine de ştiut că Infiniti încă există, având în vedere că în România nu prea a avut succes.

Conceptul Infiniti Vision Gran Turismo, creat pentru lumea virtuală, există acum şi în realitate Conceptul Infiniti Vision Gran Turismo, creat pentru lumea virtuală, există acum şi în realitate

Jocul Gran Turismo 6 pentru PlayStation a convins multe mărci auto că merită să aibă o prezenţă importantă în mediul virtual, prin intermediul conceptelor numite Vision Gran Turismo. Una dintre aceste mărci este Infiniti, care a prezentat - în decembrie 2014 - ideea sa de prototip imaginar. Iar acum, acel concept s-a transformat în realitate.

Cu alte cuvinte, Infiniti Vision Gran Turismo a fost recreat la scară normală şi prezentat în cadrul Salonului Auto Shanghai 2015, alături de Q80 Inspiration şi Q60. E o mişcare asemănătoare cu cea făcută de Mercedes-AMG, care a făcut o variantă reală şi funcţională a conceptului gândit pentru joc.

Bineînţeles, nu putem să conducem cele două maşini în lumea reală, dar ne mulţumim şi cu versiunile lor virtuale.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.