Cum arată cele mai scumpe maşini din lume, adunate pe terenul de golf de la Pebble Beach (VIDEO)

Concursul american de eleganţă de la Pebble Beach e unul dintre cele mai prestigioase evenimente de acest gen din lume. Şi ştii şi tu ce înseamnă asta: maşini rare şi foarte scumpe, adunate laolaltă.

Cum arată cele mai scumpe maşini din lume, adunate pe terenul de golf de la Pebble Beach (VIDEO) Cum arată cele mai scumpe maşini din lume, adunate pe terenul de golf de la Pebble Beach (VIDEO)

Pe lângă scopul declarat al concursurilor de eleganţă auto, adică acela de a premia cele mai frumoase vehicule istorice (şi nu numai), aceste evenimente bifează şi două căsuţe aflate pe o pagină ascunsă într-un dosar imaginar: le dau ocazia proprietarilor acestor maşini să se laude între ei şi să se dea mari, dar - mai important decât atât - sunt o oportunitate minunată pentru oamenii de rând să vadă minunăţii pe patru roţi care ies la lumină o dată la câţiva ani.

Aşa a fost şi la Pebble Beach 2015, unde a fost prezent şi Ion Ţiriac cu un Rolls-Royce care a câştigat două premii. Sute de maşini care costă mai mult decât o ţară din lumea a treia s-au adunat pe un teren de golf şi au putut fi admirate de toţi cei care au ajuns la prestigiosul concurs de eleganţă în acest an.

Noi n-am ajuns până acolo, însă au fost cei de la Jalopnik. Şi, din fericire pentru noi toţi, au filmat un videoclip pe care îl poţi vedea şi tu mai jos.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.