Dacia recheamă 2500 de maşini Dacia în service. Află care sunt loturile vizate

Referitor la cele 2.442 de maşini marca Dacia, din România, care vor fi rechemate în service-uri ...

Dacia recheamă 2500 de maşini Dacia în service. Află care sunt loturile vizate Dacia recheamă 2500 de maşini Dacia în service. Află care sunt loturile vizate


Referitor la cele 2.442 de maşini marca Dacia, din România, care vor fi rechemate în service-uri, după ce s-a constatat existenţa unei posibile neconformităţi a bieletelor axiale de directie, ProMotor a contactat Dacia pentru a afla mai multe detalii despre acest subiect. 

Aşa am aflat că rechemările au început deja, iar clienţii a căror maşini sunt vizate, urmează să primească o scrisoare la domiciliu, prin care sunt înştiinţaţi că trebuie să vină pentru un control la cea mai apropiată unitate  Dacia service.

Dacă între timp şi-au înstrăinat maşina aceştia sunt rugaţi să ofere datele noului proprietar, pentru a fi înştiinţat de către producător. Vizita la service se va face după ce, în prealabil, clientul va face o programare telefonică la service-ul la care urmează să meargă. 

Ştim că modelele vizate sunt Logan II, Sandero II, Dokker şi Lodgy, iar referitor la perioada în care au fost fabricate maşinile afectate, acestea se încadrează în loturile produse între jumătatea lui septembrie şi începutul lui decembrie 2015. 

Despre modul în care s-a descoperit neconformitatea, cei de la Dacia ne-au spus că aceasta a pornit de la furnizorul care a livrat piesele respective, problema nefiind identificată în urma unei sesizări venite din partea unui client. 


 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.