Dealerul BMW Motor AG, parteneriat cu handbalistele de la Oltchim

Motor AG susţine campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, în semifinala Ligii Campionilor.

Dealerul BMW Motor AG, parteneriat cu handbalistele de la Oltchim Dealerul BMW Motor AG, parteneriat cu handbalistele de la Oltchim

Motor AG este partener oficial al echipei de handbal începând cu anul 2011, susţinerea echipei având la bază pasiunea pentru performanţă, valoare definitorie pentru marca BMW.

În meciurile din cadrul grupei de calificare pentru fazele superioare din Liga Campionilor 2012, Motor AG a pus la dispoziţa echipei modele BMW pentru transportul oficialilor şi antrenorului Radu Voina, parteneriat care continuă până la finalul acestui an sportiv.

Pentru semifinala Ligii Campionilor susţinerea pentru echipă va presupune şi comunitatea de suporteri ai echipei. Astfel, în perioadele 22 - 29 martie şi 1 - 5 aprilie 2012, Motor AG desfăşoară prin intermediul reţelelor de socializare un concurs dedicat pasiunii pentru performanţă.

Mecanismul concursului solicită fanilor să transmită un mesaj de încurajare pentru echipa de handbal pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/BMW.MotorAG, atât pentru meciul din tur, cât şi pentru cel din retur.

Cele mai originale şi motivaţionale două mesaje vor fi alese de către jucătoare şi vor aduce primului câştigător o invitaţie dublă la meciul disputat în data de 1 aprilie 2012 la Râmnicu Vâlcea, iar celui de al doilea un spectaculos rucsac din cea mai nouă colecţie de accesorii, BMW Sport. Câştigătorii vor fi anunţaţi prin intermediul paginii de Facebook Motor AG în zilele de 30 martie şi 6 aprilie 2012.

Oana Manea, căpitanul echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea: "Sunt convinsă că va fi o dublă manşă foarte bună pentru noi: formăm o echipă unită şi puternică, care nu se va lăsa uşor învinsă. De aceea, ne bucurăm că şi în acest an avem alături susţinerea suporterilor noştri, printre care şi echipa Motor AG, cu care împărtăşim aceeaşi dorinţă de performanţă".

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.