Drag race de 1.670 CP: Camaro Z/28 vs. Camaro ZL1 [VIDEO]

Clipul acesta cu două Chevyuri preparate de Hennessey ar putea fi pus în reclamele de promovare turistică. Welcome to 'Murica!

Drag race de 1.670 CP: Camaro Z/28 vs. Camaro ZL1 [VIDEO] Drag race de 1.670 CP: Camaro Z/28 vs. Camaro ZL1 [VIDEO]

Cu toate că s-a remarcat cel mai bine cu Venom GT, monstrul care i-a bătut recordul de viteză lui Veyron (oarecum), tunerul american Hennessey se ocupă şi de alte proiecte. De fapt, se ocupă de doparea oricărui fel de maşină, de la muscleuri clasice la SUV-uri şi chiar pickupuri

Cumpără lumea aşa ceva? Păi, se pare că da - unii cumpără chiar câte două deodată, de fapt. Cum a făcut tipul din clipul de mai jos, care a achiziţionat un Camaro ZL1 şi Camaro Z/28. Fiecare dintre aceste două versiuni poate primi unul din trei pachete de putere: ZL1 este disponibil în formele HPE650, HPE700 şi HPE750, unde numărul indică puterea, reprezentată în hp (cai-putre americani). 

Z/28 poate fi supraalimentat cu pachetele HPE650, HPE700 şi HPE1000. Te lăsăm să ghiceşti tu ce pachet are fiecare, uitându-te la întrecerea din clipul de mai jos şi ţinând cont că, însumat, cele două exemplare au 1.650 hp. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.