Duster face performanţă: a ajuns al doilea cel mai vândut automobil din Europa

Modelul produs la Mioveni - Dacia Duster face performanţe: a ajuns al doilea cel mai vândut automobil din Europa, în luna august.

Duster face performanţă: a ajuns al doilea cel mai vândut automobil din Europa Duster face performanţă: a ajuns al doilea cel mai vândut automobil din Europa

Modelul produs la Mioveni - Dacia Duster face performanţe: a ajuns al doilea cel mai vândut automobil din Europa, în luna august.

Modelul are 19.451 de autoturisme înmatriculate, cu 10,8% mai multe faţă de august 2018. Dacia Sandero are o creştere de 2,5% faţă de anul cu un total de  17.764 de unităţi. 

În rest se constată că cei mai mulţi constructori auto au înregistrat scăderi masive. Practic, doar Mercedes, Skoda şi Ford au mai înregistrat creşteri în august, în afară de Dacia, dintre mărcile de volum, scrie Digi24.ro.

Citeşte şi 

Un nou examen medical pentru şoferi. Dacă nu treci testul, rămâi fără permis

Preţurile pentru Ford Puma, noul SUV produs la Craiova

Un Volkswagen Lupo cu 1800 de CP e ca un pitbul pe roţi. Made in Romania - VIDEO

Caz incredibil la Chişinău: O şoferiţă care a omorât un om şi a băgat în spital alţi 28 avea 43 de amenzi de circulaţie şi cinci dosare penale! Galerie FOTO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.