E oficial. Noul Hyundai Genesis va fi magic. Tocmai a luat ”ceva” din Lamborghini şi Bentley

E oficial. Noul Hyundai Genesis va fi magic. Tocmai a luat ”ceva” din Lamborghini şi Bentley E oficial. Noul Hyundai Genesis va fi magic. Tocmai a luat ”ceva” din Lamborghini şi Bentley

 

Planul Hyundai de a lupta cu noul brand de lux Genesis împotriva celor mai renumite vehicule de lux din Germania sună ca un plan de destul de serios. Se pare că Hyundai ştie să-şi aleagă persoanele potrivite, la conducerea brandului Genesis fiind ”angajat” Manfried Fitzgerald, fostul director al brand şi design de la Lamborghini. 

Fitzgerald a lucrat cu Lamborghini timp de 12 ani înainte de a-şi începe propria afacere în domeniul consultanţei. Noul Senior Vice President al Hyundai, Fitzgerald va fi însărcinat cu conduce "strategiei de brand, de marketing, de afaceri şi alte operaţiuni" pentru marca Genesis.

Citeşte şi FOTO. Cele mai aşteptate maşini care vor fi lansate în România în 2016. Surprize la Dacia şi la Ford Craiova

Citeşte şi Ai maşină diesel? Iată 10 lucruri DE ŢINUT MINTE iarna

Citeşte şi Top 10 cele mai furate mărci auto din România

Mai multe imagini găseşti în galeria foto

Se pare ca Hyundai este pe cale să facă din marca Genesis o veritabilă divizie de automobile de lux având la conducere doi ”grei” ai industriei. Pe Fitzgerald şi Luc Donckerwolke, care a părăsit funcţia de director de design de la Bentley pentru a se alătura divizia de design Prestige Hyundai. În aceste condiţii este mai mult ca sigur că Genesis va arăta uimitor.

Citeşte şi Celălalt Clarkson - o poveste emoţionantă despre Porsche 928, spusă chiar de fosta vedetă Top Gear

Citeşte şi GALERIE FOTO. Maşinile retro cu care Piedone şi-a plătit cauţiunea de 1,5 milioane de lei

Mai multe imagini găseşti în galeria foto

Citeşte şi FOTO. Maşini second-hand puternice, până în 10.000 de euro

Citeşte şi Misterul Daciei 1307 pick-up construite în China

Citeşte şi Cu cât va creşte preţul asigurării RCA

Citeşte şi VIDEO - FOTO. Flota de lux a Poliţiei Române 

Citeşte şi TOP: Cele mai fiabile maşini second-hand de familie din Germania

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.