Ediţie bicoloră pentru Rolls-Royce Ghost

Cel mai mic Rolls-Royce nu este cu nimic mai prejos faţă de Phantom. Britanicii prezintă o ediţie cu totul specială a limuzinei, cu o caroserie în două tonuri.

Ediţie bicoloră pentru Rolls-Royce Ghost Ediţie bicoloră pentru Rolls-Royce Ghost

Rolls-Royce Ghost este cel mai mic model din gama britanicilor, dar numai din punctul de vedere al dimensiunilor. La nivel de exclusivism, maşina nu face rabat de la nimic din specificul casei britanice. În mod straniu, exista până acum o opţiune care lipsea din bogata ofertă de dotari a maşinii: caroseria în două tonuri.

Rolls-Royce a corectat această situaţie, cu o ediţie specială a maşinii, pe care a adus-o la Salonul Auto Geneva 2012. Maşina din imagini este vopsită în tonurile Cassiopeia Silver şi Baynunah Brown, iar pentru ca privirile să fie atrase şi mai mult, elementele care de obicei erau cromate sunt acum placate cu aur. La interior, pielea neagră şi ornamentele din lemn negru pian creează o atmosferă aparte.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.