Ford Mustang Bullitt produs în 2011

Poţi să ai un Ford Mustang identic cu cel alergat de Steve McQueen în Bullitt. Atenţie, este o serie limitată şi nu credem că va fi un model ieftin.

Ford Mustang Bullitt produs în 2011 Ford Mustang Bullitt produs în 2011

Să produci un model în serie limitată inspirat de un automobil legendar dintr-o peliculă nu este ceva nou. Totuşi Gateway Classic Mustang împreună cu Steve McQueen Estate au decis producţia într-o serie limitată a legendarului Ford Mustang din pelicula Bullitt. Se pleacă de la orice model Mustang fastback din 1967 - 1968, se ascunde sub capotă un propulsor V8 care dezvoltă 450 CP, se montează o cutie de viteze Keisler cu cinci rapoarte, sistem de frânare Baer, pneuri BF Goodrich şi jante de la American Racing. Sunt aduse modificări şi suspensiei. Dar toate acestea nu ar conta fără culoarea maşinii din film. Gateway Classic Mustang primeşte deja comenzi pentru Limited Edition Steve McQueen Mustang.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.