FOTO-VIDEO. Călătorii metroului din Bruxelles s-au trezit cu un Range Rover pe şine

În cursul serii de luni metroul din ...

FOTO-VIDEO. Călătorii metroului din Bruxelles s-au trezit cu un Range Rover pe şine FOTO-VIDEO. Călătorii metroului din Bruxelles s-au trezit cu un Range Rover pe şine

 


În cursul serii de luni metroul din Bruxelles a fost scena unui eveniment neobişnuit: un şofer a intrat cu Range Rover-ul său în tunelul metroului. Ştirea nu ar fi atât de credibilă dăcă nu ar exista şi nişte poze şi clipuri video în care se poate vedea clar cum o maşină apare pe peron, într-un loc unde eram obişnuiţi să vedem doar metrouri.

Bărbatul ar fi intrat în subteran printr-o staţia Albert, aflată la suprafaţă, apoi a înaintat până a rămas blocat între Porte de Hal şi Gara de Sud, informează Le Soir.

Cum era de aşteptat, şoferul a fost amendat pe loc de poliţişti.

Conform celor de la Lesoir.be şoferul nu a vrut să iasă din maşină câteva minute bune, iar după ce a fost scos pe fereastă, testele de alcoolemie la care a fost supus au indicat că a consumat ceva înainte să se urce la volan. Toată povestea poate fi văzută în clipul video de mai jos. 

Click aici pentru Galeria Foto


 


 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.