Frankfurt 2011 preview: Toyota Prius Plug-In Hybrid

Cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt 2011, Toyota va prezenta primul Plug-In Hybrid din istorie, şi anume Toyota Prius Plug-In Hybrid.

Prin acest artificiu tehnic cei de la Toyota vor să atace noii concurenţi apăruţi pe piaţă precum Opel Ampera sau Chevrolet Volt. Noul Toyota Prius Plug-In Hybrid va fi făcut public cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt 2011.

Sistemul Plug-In Hybrid aduce un set nou de baterii litiu-ion, mai compacte şi mai eficiente decât cele de pe "tradiţionalul" Prius. În modul pur electric, Prius Plug-In Hybrid este capabil să parcurgă o distanţă de 20 de km. Pe lângă aceasta, noul Prius poate să atingă un consum de carburant de doar 2,2 litri/100 km şi emisii de CO2 de doar 49 grame CO2 pe 100 km.

Se estimează că noua maşină va fi putea fi achiziţionată începând de la 30.000 de euro, ceea ce aduce un alt plus faţă de concurenţă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.