General Motors o duce bine în China

Titlul este puţin tendenţios, dar adevărul este acesta. General Motors se foloseşte de succesul de pe piaţa chineză pentru a acoperi deficienţele din SUA.

General Motors o duce bine în China General Motors o duce bine în China

General Motors China a vândut 1,09 milioane de autoturisme, cu 6% mai mult comparativ  cu anul trecut, însă previziunile pentru anul viitor nu exclud totuşi o scădere în condiţiile în care şi chinezii vor strânge cureaua în faţa crizei economice. Producătorul american a depus un efort substanţial pentru a-şi asigura o cotă bună de piaţă, realizând peste 8 colaborări de tip joint-venture.

Piaţa auto din China a înregistrat un record de creştere în 2007, de 22%, pentru anul acesta estimările optimiste oferind doar cifra de 8%. General Motors are de gând să treacă peste această scădere prin lansarea unor modele noi precum Buick Regal, noul Lacrosse şi SUV Enclave precum şi noul Chevrolet Cruze.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.