Honda va prezenta noul HR-V la Salonul Auto de la Paris 2014

Honda şi-a anunţat prezenţa la Salonul Auto de la Paris 2014, unde va prezenta un SUV de mici dimensiuni care ar putea aduce în actualitate denumirea HR-V.

Honda va prezenta noul HR-V la Salonul Auto de la Paris 2014 Honda va prezenta noul HR-V la Salonul Auto de la Paris 2014

La debutul său din 1999, Honda HR-V şi-a dorit să îmbine caracteristicile de SUV oferite de fratele său mai mare CR-V cu manevrabilitatea şi economia de combustibil specifice unui vehicul de clasă mică. De aici şi numele HR-V, abrevierea pentru Hi-rider Revolutionary Vehicle.

Honda va prezenta la Salonul Auto de la Paris 2014 o propunere de SUV de mici dimensiuni pentru piaţa din Europa, denumită generic "prototip" în comunicatul de presă.

La o privire mai atentă, se poate observa faptul că vorbim despre un model care se seamănă foarte multe cu Honda Vezel, SUV-ul dezvoltat pe platforma tehnică a lui Jazz, menit să concureze cu Nissan Juke şi Opel Mokka.

Honda pune accent pe liniile de coupe imprimate designului afişat de micuţul SUV, care, spun oficialii japonezi, nu influenţează cu nimic caracterul practic oferit de habitaclu. Mai mult, rezervorul de combustibil este poziţionat central, pentru o mai bună gestionare a spaţiului în timp ce scaunele Honda Magic Seats completează pachetul versatil oferit de interior.

Deocamdată Honda nu dezvăluie alte informaţii legate de SUV-ul ce va debuta la Paris 2014, însă vă vom ţine la curent cu noutăţile, pe măsură ce vom avea mai multe detalii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.