Hyundai Coupe TSIII Limited Edition

Hyundai lansează în Marea Britanie o ediția specială limitată a modelului Coupe, ce va menține vânzările la o cotă acceptabilă pâna la venirea noii generații.

Hyundai Coupe TSIII Limited Edition Hyundai Coupe TSIII Limited Edition
Hyundai CoupeDenumită TSIII, noua versiune vine echipată cu motorul de 2.0 litri și 141 CP, căruia inginerii asiatici i-au conectat un sistem de evacuare cu o noua sonorizare realizată prin intermediul a patru țevi de eșapament. Kitul de suspensie sport Eibach este disponibil în exclusivitate, la fel ca cele patru culori în care poate fi comandat noul model, alese pentru a contrasta puternic cu jantele de 17 inch "afumate".

În interior, Hyundai Coupe TSIII atrage prin scaunele de piele marcate cu logoul ediției speciale și finisările metalice atât de obișnuite la o mașină sport. În ceea ce privește echiparea standard, modelul vine cu scaune încălzite, climatizare automată, pilot automat și sistem de sunet compatabil cu iPod, prețul de bază fiind de 24.800 de euro.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.