Hot  Iată câştigătorul concursului "Şofer de România"!

În urma tragerii la sorţi de luni, 6 septembrie, câştigătorul marelui premiu, Opel Corsa 111 Edition, a fost desemnat Dragoş Donici, din Tecuci. Dar lucrurile nu se vor opri aici.

Iată câştigătorul concursului "Şofer de România"! Iată câştigătorul concursului "Şofer de România"!

Tragerea la sortiCel mai mare concurs al verii, ba chiar al anului, s-a numit Şofer de România şi a avut ca premiu un model exclusivist, Opel Corsa 111 Edition.

Iată că, după două luni, ştim şi câştigătorul: Dragoş Donici, din Tecuci, a fost tras la sorţi prin intermediul random.org (vezi aici tragerea la sorţi), iar rezultatul a fost validat de doamna notar Livia Mesaroş (biroul notarial "Tomescu şi Asociaţii"). Aici pot fi văzuţi toţi câştigătorii premiilor din Şofer de România.

Însă asta nu înseamnă că puteţi lua pauză! Nicidecum.

Urmează în curând Şofer de România 2, unde te aşteaptă alte premii importante!

Prin urmare, continuă să joci Şofer de România, iar banii adunaţi în contul tău îi vei putea folosi în noul joc, crescându-ţi astfel şansele de a câştiga noile premii care vor fi puse în joc.

Mai multe detalii în curând, pe promotor.ro!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.