Iată ce ”jucării” va folosi Batman în trailerul ”The Dark Knight Rises”

Fanii noii serii Batman probabil aşteaptă cu nerăbdare cel de-al treilea film ”The Dark Knight Rises”. În care Batman şi Catwoman se vor folosi de noi vehicule sofisticate pentru a-şi învinge adversarii. Iar trailerul ne dă o idee despre ce vom putea vedea.

După ce acum ceva vreme am văzut o serie de vehicule surprinse în cadrul filmărilor la cel de-al treilea film al noii seri Batman, "The Dark Knight Rises", a venit vremea trailerelor oficiale, premergătoare premierei mondiale a filmului, care va avea loc pe 20 iulie.

În cel de-al treilea film cu modernul Batman, eroul va utiliza noi maşinării, de la deja cunoscutul Tumbler până la un Batpod pe două roţi, dar chiar şi un vehicul zburător, Bat-Wing. Nu sunt la fel de spectaculoase ca maşinile din filmele precedente (mai ţineţi minte Batmobilul din filmul cu Michael Keaton şi Jack Nicholson?), dar sunt clar mai apropiate de lumea reală.

Nu-i aşa?

Trailer The Dark Knight Rises - vezi jucariile lui Batman si Catwoman de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.