Imagini reale sau randări? Ferrari 458 Spyder

După ce noul Porsche 911 a fost deconspirat pe internet, se pare că şi versiunea decapotabilă a concurentului Ferrari 458 iese la iveală. Totuşi, imaginile următoare ridică nişte semne de întrebare: sunt sau nu reale?

Imagini reale sau randări? Ferrari 458 Spyder Imagini reale sau randări? Ferrari 458 Spyder

Ferrari 458 Italia este una dintre cele mai dorite maşini sport la ora actuală, aşa încât o versiune decapotabilă nu ar face decât să pună paie pe foc. Se pare că 458 Spyder va fi prezentat oficial chiar la Salonul Auto Frankfurt 2011, primele imagini ale acestui model apărând deja pe net.

Cei de la www.cheersandgears.com susţin că imaginile publicate de ei sunt reale, nefiind vorba despre randări în Photoshop, dar, până la confirmarea din partea italienilor, suntem rezervaţi în privinţa unui verdict clar.

Din zvonurile de până acum reiese că Ferrari 488 Spyder va beneficia de un hard-top escamotabil, nu de un soft-top, cum se aşteptau puriştii - ceea ce înseamnă că va fi al doilea coupe-cabrio după Ferrari California.

Evident, partea tehnică rămâne aceeaşi de la coupe, maşina beneficiind de un V8 de 4,5 litri, cu 570 CP şi un cuplu maxim de 540 Nm, propulsorul fiind cuplat la o cutie de viteze secvenţială cu 7 trepte şi dublu ambreiaj.

Voi ce credeţi:

SUNT REALE ACESTE IMAGINI CU FERRARI 458 SPYDER?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.