Instant karma pentru un şofer recalcitrant | VIDEO

Traficul din Rusia nu are o faimă tocmai bună. Şoferii de aici sunt extrem de violeţi...

Instant karma pentru un şofer recalcitrant | VIDEO Instant karma pentru un şofer recalcitrant | VIDEO

 


Traficul din Rusia nu are o faimă tocmai bună. Şoferii de aici sunt extrem de violeţi, şi nu de puţine ori conflictele banale se transformă în tragedii. Iată şi exemplu: un şofer îi taie calea altui şofer, pune mâna pe rangă şi pleacă să rezolve maşina. Este atât de grăbit încât nici nu apucă să scoată ţigara din gură. Motivul incidetnului, conform Carscoops.com, este că şoferul agresat nu a menţinut semnalale luminoase pe toată durata manevrei de trecere de pe o bandă pe altă.

E clar că metoda de rezolvare a conflictului este cel puţin neortodoxa, dar partea interesantă este că soarta are metodele ei de a le rezolva la final.

Mai exact, agresorul îşi primeşte răsplata pentru nedreptatea făcută cu doar câteva minute înainte. Acesta provoacă un accident destul de grav, după ce trece pe culoarea roşie a semaforului.

Deşi suntem siguri că nu cunoaşteţi limba rusă,clipul video este foarte uşor de înţeles, aşa că nu veţi avea nevoie de subtitrare.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.