Jeep Cherokee KrawLer e dovada că poţi să faci multe cu un SUV dacă alegi accesoriile potrivite

La Salonul Auto Frankfurt 2015, americanii de la Jeep au adus, printre altele, şi un Cherokee aranjat frumos cu ceea ce cred eu că este catalogul complet de accesorii off-road Mopar. Cu alte cuvinte, au pus de toate pe el, iar rezultatul e cât se poate de interesant.

Jeep Cherokee KrawLer e dovada că poţi să faci multe cu un SUV dacă alegi accesoriile potrivite Jeep Cherokee KrawLer e dovada că poţi să faci multe cu un SUV dacă alegi accesoriile potrivite

Am spus deja că noul Jeep Cherokee nu a uitat de unde a plecat brandul pe care îl poartă pe capotă, în sensul că până şi varianta de stradă, cu sistemul de tracţiune integrală de bază, se descurcă admirabil în off-road. Dar noul Cherokee există şi în varianta Trailhawk, iar americanii mai au un as în mânecă pentru cei care vor şi mai multe accesorii gândite pentru ieşitul de pe asfalt.

Se numeşte catalogul Mopar, iar acolo vei găsi chestiuţe cromate pentru Fiat 500X sau tot felul de stickere pentru Fiat 500. Dar asta nu e tot, pentru că tot acolo o să vezi o secţiune destul de bogată dedicată modelelor Jeep.

La Salonul Auto Frankfurt 2015, americanii au adus un Cherokee pe care l-au îmbrăcat în (ceea ce cred eu că este) toată secţiunea de accesorii off-road pentru acest model, iar apoi l-au denumit KrawLer (literele mari sunt mari pentru că vin de la KL, adică denumirea internă pentru această generaţie de Cherokee).

În realitate, măgăoaia asta verde arată ca şi cum ar putea să meargă oriunde, ajutat de o suspensie mai înaltă, anvelope de noroi, scuturi pe dedesubt şi praguri laterale pentru protecţie. Celelalte lucruri au rămas la fel ca la un Trailhawk de serie, adică ai de-a face cu un V6 de 3,2 litri sub capotă şi un sistem de tracţiune integrală cu treaptă de forţă şi diferenţial blocabil pe puntea spate. Cea mai bună parte? Toate accesoriile se montează la dealer şi au garanţie, deci nu trebuie să-ţi baţi capul cu asta.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.