Kia Ceed a ajuns în finala competiţiei Maşina anului 2019 în Europa

Jurnaliştii europeni poziţionează Kia Ceed printre cele mai bune autoturisme ale ultimelor 12 luni

Kia Ceed a ajuns în finala competiţiei Maşina anului 2019 în Europa Kia Ceed a ajuns în finala competiţiei Maşina anului 2019 în Europa

Noul Kia Ceed este prezent pe lista scurtă a nominalizărilor pentru „European Car of the Year 2019”. Noul automobil din clasa compactă Kia a fost clasat de mass-media europeană ca fiind una dintre cele mai bune maşini comercializate în ultimele 12 luni. 

Este pentru a doua oară când modelul Ceed este nominalizat pentru premiul „European Car of the Year” - prima generaţie a modelului a fost pe lista scurtă pentru câştigarea premiului în 2008 - şi al doilea an consecutiv în care Kia se află pe lista nominalizărilor. Sedanul fastback Stinger a fost nominalizat pe lista scurtă pentru câştigarea premiului în 2018.

Gama Ceed se va extinde în primul trimestru al anului 2019, odată cu sosirea noului hatchback performant Ceed GT, precum şi a noului Kia ProCeed - o caroserie shooting brake în cinci uşi care îmbină designul uimitor cu spaţiul şi versatilitatea unui tourer.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.