La Frankfurt, noul Mercedes-Benz S-Class Cabrio mi-a arătat ce înseamnă eleganţa

Nu e foarte uşor să faci o decapotabilă mare care să arate bine şi să emane eleganţă. Dar Mercedes-Benz a reuşit să facă asta cu noul S-Class Cabrio. Eu am văzut maşina la Salonul Auto Frankfurt 2015 şi îţi spun impresiile mele.

La Frankfurt, noul Mercedes-Benz S-Class Cabrio mi-a arătat ce înseamnă eleganţa La Frankfurt, noul Mercedes-Benz S-Class Cabrio mi-a arătat ce înseamnă eleganţa

Noul Mercedes-Benz S-Class Cabriolet a debutat în premieră mondială la Salonul Auto Frankfurt 2015, unde l-am văzut, l-am atins şi l-am mirosit.

După cum îţi poţi imagina, nu e foarte uşor să faci o variantă decapotabilă a superbului S-Class, mai ales din cauza dimensiunilor generoase cu care trebuie să lucrezi, dar nemţii de la Mercedes-Benz au reuşit. De fapt, dacă mă întrebi pe mine, o să-ţi spun că noul S decapotabil e cel mai elegant cabrio de pe piaţă în acest moment. E simplu.

Oriunde te-ai uita, totul e acolo unde ar trebui să fie, iar totul merge în direcţia în care ar trebui să meargă. Parbrizul e surprinzător de înclinat şi de lung, iar asta ajută destul de mult la păstrarea proporţiilor atrăgătoare ale maşinii.

Interiorul e aceeaşi poveste de succes ca la limuzina S-Class, cu materiale superbe, oriunde ţi-ai îndrepta atingerile, iar perechea de ecrane uriaşe de pe bord încă reuşeşte să impresioneze.

Evident, lista de opţionale e foarte bogată, iar dacă bagi adânc mâna în buzunar (şi găseşti nişte bani acolo) poţi să te alegi cu o decapotabilă care e ticsită cu tehnologie, dar nu afişează chestia asta.

Cu alte cuvinte, nu e vulgară, iar asta îmi place. Mult.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.