Low-costul Skoda Rapid este total diferit de Mission L

Skoda a prezentat, în India, cel mai nou low-cost al mărcii. Rapid nu va avea nicio legătură cu prototipul Mission L de la Frankfurt 2011.

Low-costul Skoda Rapid este total diferit de Mission L Low-costul Skoda Rapid este total diferit de Mission L

Salonul Auto de la Frankfurt a prilejuit declaraţia celor de la Skoda, în legătură cu o iminentă întoarcere în segmentul care i-a consacrat: low-cost. Conceptul Mission L a fost materializarea acestei intenţii, dar se pare că cehii sunt hotărâţi să lupte pe mai multe fronturi.

Astfel, fără nicio legătură cu Mission L, Skoda a prezentat în India un low-cost numit Rapid şi realizat pe platforma tehnică a lui VW Polo Sedan. Rapid are o lungime de 4.39m şi un portbagaj de 500 de litri, ceea ce o încadrează în tiparul celor mai cumpărate maşini, în ţările emergente.

Motoarele disponibile pentru cel mai nou sedan al cehilor vor fi un diesel şi un propulsor pe benzină, ambele având cilindreea de 1.6l şi dezvoltând 103 CP. Producţia maşinii care preia denumirea de la legendarele Skode cu motor amplasat în spate va demara de la mijlocul lunii noiembrie, dar modelul nu va ajunge în Europa.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.