Maşinile ruseşti sunt atât de dure încât nici Putin nu poate să urce în ele - VIDEO

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a rămas surprins joi, în timpul ...

Maşinile ruseşti sunt atât de dure încât nici Putin nu poate să urce în ele - VIDEO Maşinile ruseşti sunt atât de dure încât nici Putin nu poate să urce în ele - VIDEO

 


Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a rămas surprins joi, în timpul inspectării unor vehicule militare, după ce portiera unei maşini a rămas blocată, iar un general care a forţat-o a rămas cu mânerul în mână, informează site-ul agenţiei Reuters citat de MEDIAFAX.

Vladimir Putin s-a deplasat joi la o bază militară situată în apropierea staţiunii ruse Soci, pe litoralul Mării Negre.

În timp ce verifica vehicule militare, liderul de la Kremlin a încercat să deschidă uşa unei autoutilitare UAZ Patriot echipată cu mitraliere de mare capacitate.

A intervenit generalul Aleksander Şevcenko, care era în delegaţia care îl însoţea pe preşedinte. Încercând să forţeze portiera, generalul a rămas în mână cu mânerul portierei. 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.