Mercedes-Benz chiar o să construiască un pick-up?!

DA. Răspunsul este „DA”, Mercedes-Benz o să construiască un pick-up, unul în ton cu valorile brandului. E greşit că ne place ideea...?

Mercedes-Benz chiar o să construiască un pick-up?! Mercedes-Benz chiar o să construiască un pick-up?!

Ai văzut, de-a lungul timpului, o grămadă de modele transformate în pick-up, de la BMW M4 / Seria 5 la Volkswagen Passat şi la Volvo XC90. Sau Audi Q7. Principala îndeletnicire a celor care se ocupă de randări pare să fie convertirea la autoutilitară - rezultatul fiind spectaculos, însă foarte departe de ideea de fezabilitate. 

Apoi vine Mercedes-Benz şi spune că va construi un pick-up, până în 2020. De ce? Probabil că au chef de ceva cu totul nou. „Vom intra în acest segment cu idenditatea distinctivă a brandului nostru şi cu toate atributele tipice brandului, concentrându-ne pe siguranţă, confort, motoare şi valoare.”

Nu, n-o să fie chiar un Citan, ci mai degrabă un GLE. Va fi dezvoltat de departamentul care s-a ocupat şi de actualul V-Class, aşa că poţi avea toată încrederea că rezultatul va fi mai mult decât mulţumitor. 

În mod curios, Mercedes-Benz a anunţat că va fi disponibilă pentru pieţele din America de Sud, Africa de Sud, Australia şi Europa. Şi, probabil, Texas. 

Mercedes-Benz nu este chiar la primul experiment de genul acesta - acum 40 de ani, în Argentina se construia asta: 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.