Mustang S281 în roz

Ce altă maşină ar fi putut conduce fiica lui Steve Saleen, decât un Mustang personalizat?

Mustang S281 în roz Mustang S281 în roz
Într-adevăr, Molly Saleen epatează cu un Mustang de un roz ţipător, într-o ediţie unică şi denumit sugestiv Molly –Pop Mustang.

S281 are un upgrade de putere de 475 de cai şi pachetul Extreme care include jante din aliaj uşor de 20 de inch cu 5 spiţe, spoiler din fibră de carbon şi cutie de viteze scurtă. Deasemenea, Molly-Pop Mustang posedă suspensie independentă pe spate şi acoperiş panoramic opţional.

Molly-Pop Mustang nu este singura extravaganţă din familia Saleen. Sotia lui Steve, Liz, a dat numele unei culori opţionale pentru maşinile Mustang vopsite în fabrica Saleen, Lizstick red.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.