Noul Hyundai Tucson face impresie la Geneva

Noul Hyundai Tucson, care înlocuieşte modelul ix35 pe piaţa europeană (şi care, la rândul său, a înlocuit prima generaţie Tucson), a ajuns la Salonul Auto Geneva 2015, unde mi-a depăşit puţin aşteptările.

Noul Hyundai Tucson face impresie la Geneva Noul Hyundai Tucson face impresie la Geneva

Noua generaţie Hyundai Tucson, care înlocuieşte vechiul ix35 pe piaţa din Europa, a debutat în premieră mondială la Salonul Auto Geneva 2015, unde trebuie să recunosc că m-a impresionat niţel.

Designul exterior e foarte potrivit pentru Bătrânul Continent, dar asta nu înseamnă că e plictisitor. Dimpotrivă, chiar, cred că o să devină genul de maşină recunoscută imediat pe stradă.

Dar partea şi mai bună a acestui model este interiorul, unde s-a făcut un pas imens înainte, comparativ cu ix35. Plasticele sunt de calitate bună, destul de moi şi plăcute la atingere, deşi mai există încă porţiuni unde se vede influenţa departamentului economic.

Bordul nu este o revelaţie în termeni de design, dar comenzile sunt la îndemână şi calitatea asamblării este bună (cel puţin la exemplarele prezentate la salon).

Poziţia la volan este relativ înaltă - o caracteristică nelipsită la toate modelele din segmentul SUV-urilor compacte -, iar bancheta din spate este suficient de încăpătoare chiar şi pentru trei adulţi. Per total, pot spune că noul Tucson mi-a depăşit aşteptările.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.