Noul Mitsubishi L200 şi-a etalat interiorul confortabil la Geneva

Chiar dacă este o utilitară la bază, noua generaţie Mitsubishi L200 s-a îndepărtat destul de mult de originile rurale ale primelor modele. Acum, noul L200 arată foarte modern şi are un interior cu care nu ţi-ar fi ruşine dacă ai merge la operă.

Noul Mitsubishi L200 şi-a etalat interiorul confortabil la Geneva Noul Mitsubishi L200 şi-a etalat interiorul confortabil la Geneva

Noul Mitsubishi L200 a venit la Geneva ca să le arate europenilor că un pick-up nu trebuie să fie neapărat auster la interior. De fapt, noua generaţie L200 are un habitaclu foarte confortabil, cu materiale de calitate şi cu scaune moi din piele (cel puţin în varianta prezentă la salon).

A fost o surpriză plăcută pentru mine să văd că pe bancheta din spate există loc suficient pentru trei persoane, cu toate că pasagerii foarte înalţi vor atinge plafonul cu capul. Dar, chiar şi aşa, e un pas foarte mare făcut spre ideea de maşină bună la toate.

Bena a rămas în continuare imensă, iar designul exterior încearcă, în opinia mea, să atragă cât mai multe priviri cu elementele cromate foarte strălucitoare.

Rămâne de văzut cum se conduce noul L200, dar asta voi afla abia când va ajunge în România, spre sfârşitul acestui an.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.