Noul Smart ForTwo Cabrio (2015), dezvăluit

Noua generaţie a citadinei Smart ForTwo a primit o versiune decapotabilă, care va fi prezentată în premieră mondială la Salonul Auto Frankfurt 2015. Avem mai jos toate detaliile.

Noul Smart ForTwo Cabrio (2015), dezvăluit Noul Smart ForTwo Cabrio (2015), dezvăluit

Acesta este noul Smart ForTwo Cabrio. Şi, evident, nu e altceva decât varianta decapotabilă a noii citadine Smart ForTwo, pe care am condus-o la sfârşitul lui 2014 în Spania.

La fel ca la generaţia anterioară a decapotabilei Smart, noul ForTwo Cabrio are un acoperiş din material textil care se poate fi împăturit pe jumătate (luneta rămâne în loc) sau complet. Dacă alegi să decapotezi complet maşinuţa, poţi apoi să demontezi manual cele două traverse care fac legătura între stâlpii parbrizului şi stâlpii din spate, ca să te bucuri de o experienţă cabrio autentică.

Traversele dintre montanţi a loc în interiorul uşii portbagajului

Materialul textil din care e făcut acoperişul poate fi comandat în trei culori – albastru denim, roşu sau negru -, iar deschiderea completă a plafonului durează 12 secunde şi se poate face chiar şi la viteze de autostradă.

Oficialii companie spun că acesta este cel mai rigid Smart Cabrio din istorie, cu o rigiditate a caroseriei mai mare cu aproximativ 15% faţă de generaţia precedentă.

În ceea ce priveşte motorizările, noul ForTwo decapotabil poate fi echipat cu un propulsor pe benzină de 1,0 litri care dezvoltă 71 CP sau cu o unitate de 0,9 litri care produce 90 CP. Transmisia standard e o manuală cu cinci trepte, dar motorizarea mai puternică poate fi cuplată, opţional, la o cutie automată cu ambreiaj dublu.

Smart ForTwo Cabrio va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto Frankfurt 2015 din luna septembrie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.