Oameni şi maşini: Manuel Leon Minassian şi uimitoarea sa colecţie de Alfa Romeo

Când te prinde microbul auto, nu mai scapi, iar Manuel Leon Minassian e un exemplu excelent pentru această mică teorie. Bărbatul, originar din Liban, are în garaj atât de multe modele Alfa Romeo, încât le-a pierdut numărul.

Oameni şi maşini: Manuel Leon Minassian şi uimitoarea sa colecţie de Alfa Romeo Oameni şi maşini: Manuel Leon Minassian şi uimitoarea sa colecţie de Alfa Romeo

Povestea de iubire dintre Manuel Leon Minassian şi Alfa Romeo a început când bărbatul originar din Liban şi-a cumpărat prima lui maşină – o Alfa GTV Junior din 1973.

Vreme de 22 de ani, Minassian a adunat un număr atât de mare de modele Alfa Romeo, încât nici el nu le mai ştie numărul. În clipul video de mai jos, care e centrat în jurul unei Alfa Romeo berlina din 1972, bărbatul spune că a început să-i fie ruşine atunci când vine vorba despre numărul de maşini pe care le deţine.

Întreaga poveste, în clipul de mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.