OK, deci Rolls-Royce va construi un vehicul „tot-teren”...

Probabil că în vreo trei ani de zile vom vedea primele imagini oficiale ale primului SUV-non-SUV Rolls-Royce. Până atunci, putem să ne punem imaginaţia la contribuţie.

OK, deci Rolls-Royce va construi un vehicul „tot-teren”... OK, deci Rolls-Royce va construi un vehicul „tot-teren”...

La câteva zile după anunţul ciudat făcut de Rolls-Royce (nici măcar anunţ nu a fost, ci o scrisoare deschisă către acţionari) a apărut şi prima schiţă virtuală a SUV-ului de la Rolls-Royce, semnată de binecunoscutul theophiluschin.

Probabil că ceea ce vezi aici va fi deja de mult uitat (asta dacă nu-ţi aducem noi aminte) atunci când primele schiţe oficiale din partea RR vor fi făcute publice, însă îţi poate da o idee, cât de vagă, despre ceea ce vor să creeze britanicii din Goodwood.

Cercul imaginativ se va restrânge, probabil, odată cu ieşirea la rampă a lui BMW X7, model cu care îşi va împărţi platforma viitorul Rolls-Royce.

Eşti de părere că un SUV Rolls-Royce nu-şi are rostul pe Pământ? Probabil că, până la vederea primului RR SUV, vei fi deja obişnuit cu ideea de SUV opulent...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.