Posesorii autoturismelor BMW pot verifica online dacă maşina lor este afectată de rechemări sau acţiuni tehnice

BMW România a creat un serviciu online pentru verificarea automobilelor

Posesorii autoturismelor BMW pot verifica online dacă maşina lor este afectată de rechemări sau acţiuni tehnice Posesorii autoturismelor BMW pot verifica online dacă maşina lor este afectată de rechemări sau acţiuni tehnice

BMW oferă proprietarilor de modele MINI şi BMW posibilitatea să verifice online, gratuit, dacă automobilele pe care le deţin sunt afectate de acţiuni tehnice sau rechemări în service. 

Procedura este simplă – clienţii completează un formular cu principalele date de contact şi seria de şasiu a automobilului. Solicitarea este redirecţionată către un service autorizat, la alegerea clientului.

Service-ul va efectua verificarea automobilului într-o bază de date şi poate executa ulterior potenţiale remedieri de probleme, gratuit pentru client. Acesta primeşte o informare clară şi transparentă asupra acţiunilor tehnice şi/sau de rechemare la care este supus automobilul, precum şi informaţii despre procedura de remediere şi timpul necesar.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.