Preţurile noului Porsche Boxster în România

Autor: Gabriel Grosoiu 14 mart. 2012 Știri auto
Preţurile noului Porsche Boxster în România

Noul Porsche Boxster poate fi deja comandat în ţara noastră. Cabrioletul este disponibil în binecunoscutele versiuni care au făcut carieră şi pe primele două generaţii ale maşinii. Astfel, Boxster, versiunea de bază, oferă un propulsor de 2,7 litri şi 265 CP, precum şi o transmisie manuală cu şase trepte. În această configuraţie, maşina vine la preţul de 54.745 euro cu TVA.

Boxster S, ridică miza de performanţă, cu ai săi 315 CP, cuplaţi cu aceeaşi transmisie, caz în care preţul de bază al maşinii se cifrează la 66.443 euro cu TVA. Dincolo de aceste valori, începe o lungă cifră de opţionale, care adaugă sume considerabile la preţul maşinii, amplificând, însă, şi gradul de atractivitate al acesteia.

Astfel, iată câteva dintre cele mai interesante dotări opţionale pe care le pot viitorii proprietari de Porsche Boxster. Jantele vopsite în gri „Platinum” mat costă 761 euro, culoarea metalizată, 889 euro, iar culoarea specială vă va uşura contul cu 2.541 euro. Sistemul acustic cu senzori de parcare montaţi faţă-spate este disponibil opţional pentru 955 euro.

Caracterul sportiv al maşinii se simte mai bine cu transmisia PDK, cu şapte trepte şi ambreiaj dublu. Aceasta se poate comanda pentru 3.064 euro cu TVA, în timp ce frânele ceramice necesită o suplimentare de buget 7.934 euro. Cei care apreciază nu doar dinamica unui Porsche, ci şi acustica oferită de un roadster veritabil se vor bucura de evacuarea Sport, care costa 2.347 euro cu TVA.

Interiorul poate fi accesorizat cu sistemul de ventilaţie în scaune, pentru 1.006 euro cu TVA, precum şi cu volanul încălzit, care costă 290 euro cu TVA. Tapiţeria de piele este disponibil pentru 3.548 euro cu TVA, iar sistemul ISOFIX pentru pasager poate fi comandat pentru 193 euro cu TVA. Ornamentele din mahon costă 542 euro cu TVA, preţ valabil şi pentru cele din carbon.

Sistemul audio Bose va elibera decibeli de calitate în atmosferă, în schimbul a 1.277 euro cu TVA, iar cei mai excentrici, care vor dori să-şi ridice maşina comandata chiar de la fabrica Porsche, vor putea face acest lucru constra sumei 889 euro cu TVA

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide