Primele imagini cu Volkswagen Passat CC facelift

Coupe-ul cu patru uşi din gama Volkswagen va întâmpina anul 2012 cu o serie de modificări estetice.

În 2007, atunci când Volkswagen a hotărât că este timpul să intre în clubul exclusivist al coupe-urilor cu patru uşi, mişcarea germanilor părea foarte curajoasă. După patru ani, Passat CC a rămas, în continuare, cel mai accesibil model din segmentul său, care s-a îmbogăţit doar cu exemplare premium. Totuşi, succesul maşinii vândute până acum în 270.000 de unităţi nu a putut împiedica alinierea lui Volkswagen Passat CC la noua imagine de marcă.

Partea frontală este o reinterpretare a liniilor pe care Volkswagen le foloseşte în ultimii trei ani, iar CC a preluat în stil propriu, de la Passat-ul clasic, grila sobră şi farurile care folosesc acum LED-uri pentru iluminarea diurnă. Spatele păstrează forma alungită a stopurilor, dar aspectul acestora a fost reconfigurat, în ton cu tiparul gamei.

Interiorul nu beneficiază de modificări importante, dar echipamentul standard s-a îmbogăţit acum cu farurile bi-xenon, alături de sistemul care detetectează oboseala şoferului şi sistemul audio RCD 310. Gama de motorizări rămâne aceeaşi de până acum, fiind formată din TSI-urile de 160, 210 şi 300 CP, preum şi din TDI-urile de 140 şi 170 CP. Noul Volkswagen Passat CC va ajunge pe piaţă în prima parte a anului viitor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.