Primele randări cu noua generaţie Fiat Panda

Pentru italieni, Fiat Panda este o noutate extrem de importantă, deoarece este printre cele mai cunoscute şi vândute modele din clasa mini. Aşa încât a treia generaţie suscită un interes deosebit - iată primele randări cu noul Fiat Panda.

Primele randări cu noua generaţie Fiat Panda Primele randări cu noua generaţie Fiat Panda

Italienii de la Quattroruote au obţinut primele informaţii despre noua generaţie Fiat Panda, pe baza cărora au realizat randări care, susţin ei, sunt foarte aproape de realitatea pe care urmează să o vedem, în premieră mondială, la Salonul Auto Frankfurt 2011.

Dacă ar fi să ne luăm după randările italienilor, noul Fiat Panda nu se depărtează prea mult ca filosofie de design faţă de actuala generaţie, dar maşina este mai rotunjită. În primul rând, farurile sunt acum ovoidale, nu rectangulare, iar capota aminteşte de Fiat 500. Spoilerul frontal arată mult mai modern, dar aduce şi o notă interesantă de agresivitate în peisaj, fanta centrală fiind foarte generoasă, iar farurile de ceaţă care o flanchează ies şi ele foarte mult în evidenţă.

Din lateral, maşina păstrează ideea celui de-al treilea geam de mici dimensiuni, însă acum s-a renunţat la micul arc din partea superioară, nu însă şi la montanţii negri. Decuparea portierelor şi bosajele roţilor exprimă robusteţe, subliniată de protecţia din plastic negru din partea inferioară.

Practic, noul Fiat Panda am putea spune că împrumută destul de multe elemente stilistice de la fratele sud-american, proaspătul Fiat Uno - lucru, de altfel, normal, din moment ce globalizarea înseamnă preţuri mai mici. Mica citadină va putea fi cumpărată în Europa chiar de la începutul lui 2012, iar preţurile se anunţă mai mici decât ale fratelui life-style Fiat 500.

CE PĂRERE AVEŢI DESPRE NOUL FIAT 500?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.