ProMotor News - Dacia Logan facelift? Imaginile surprinse pe străzile din Târgovişte | VIDEO

Gabriel Enache, un prieten al paginii de Facebook ProMotor, ne-a trims cele mai ”calde” imagini...

 


Gabriel Enache, un prieten al paginii de Facebook ProMotor, ne-a trimis cele mai ”calde” imagini cu ceea ce pare a fi un facelift la un model Dacia Logan. 

Maşina a fost suprinsă în timpul nopţii pe străzile din Târgovişte, având partea din spate acoperită de folia specifică maşinilor ieşite la teste. Şi partea din faţă pare să aibă o folie de camuflaj, însă nu ne putem da seama exact din imagini care este raza de acoperire.

Veşti oficiale despre Dacia Logan facelift au apărut încă din luna martie a acestui an, când un oficial de la Renault a anunţat planurile de viitor atât pentru Logan, cât şi pentru Sanero.

„În septembrie la Paris vom avea Sandero şi Logan facelift. Este vorba de o restilizare la mijlocul vieţii modelului. Pentru un salt puternic aşteptăm noul Duster. Dacia însă nu are o gamă suficient de mare pentru a avea noutăţi în fiecare an“, a spus Laurens van den Acker, designerul-şef al grupului Renault, resposabil de automobilele celor două mărci.

Dacia nu a prezentat niciun model nou în cadrul Salonului Auto de la Geneva din primăvară, dar a venit în premieră cu un Logan MCV echipat cu noua transmisie robotizată Easy-R şi cu o nouă nuanţă pentru Duster. Începând cu anul acesta modelele Sandero şi Logan sunt dis­ponibile cu noua cutie de viteze fără pedală de ambreiaj atât pentru motorul pe benzină 0,9 TCe, cât şi pentru die­selul 1,5 dCi.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.