Range Rover Sport la datorie în Rusia: scoate camioane din bucluc. VIDEO

Range Rover a fost dintotdeauna un model pregătit pentru off-road şi pentru viaţă grea, chiar dacă în ultimii ani a intrat în liga maşinilor care nu se murdăresc niciodată de noroi. Ei bine, un şofer din Rusia şi-a pus utilajul la treabă şi a dovedit că un Range nu e doar pentru mers la club.

Range Rover Sport la datorie în Rusia: scoate camioane din bucluc. VIDEO Range Rover Sport la datorie în Rusia: scoate camioane din bucluc. VIDEO

Range Rover a fost o maşină gândită atât pentru confort, cât şi pentru abilităţi excelente în off-road, chiar dacă ultima generaţie a SUV-ului britanic merge mai mult pe partea de confort şi mai puţin pe partea de off-road. Până la urmă, cine ar vrea să zgârie o maşină de 100.000 de euro, nu?

Dar iată că la nevoie, marele britanic (în versiune Sport) poate veni în ajutorul tău şi al celor din jur. De exemplu, să scoată nişte camioane din bucluc pe o autostradă acoperită cu zăpadă din Rusia.

VIDEO:

CITEŞTE ŞI: Cum să tragi un camion pe zăpadă cu un Suzuki Jimny de 68 CP

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.