Rate la jumătate, cu BMW Select

BMW Financial Servicespreyint[ un nou mecanism de finanţare, care oferă o rată cu 50% mai mică pentru automobilul dorit.

Rate la jumătate, cu BMW Select Rate la jumătate, cu BMW Select

De la 1 decembrie, BMW Financial Services lansează BMW Select, cel mai nou serviciu de finanţare de pe piaţa auto. Premiera este reprezentată de un nou mecanism, care vine cu o rată redusă cu până la 50% şi oportunitatea achiziţiei unui nou automobil la finalul perioadei de finanţare. Clienţii vor putea, astfel cumpăra un automobil BMW, în condiţiile unei perioade de finanţare de 3 ani şi a unui avans de minim 20%.

În plus, pe toată durata contractului, clientul beneficiază de extinderea perioadei de garanţie şi "Gap Insurance", o formulă de asigurare care acoperă, în caz de daună totală, diferenţa între preţul iniţial şi valoarea asigurată de poliţa Casco. De exemplu, noul BMW 116i va avea o rată lunară de 199 Euro (fără TVA şi asigurare CASCO), pentru un avans de 35%.

O rată deosebit de avantajoasă este obţinută printr-o valoare reziduală de până la 45%. Pentru prima dată în România, la finalul perioadei de finanţare, clientul poate opta pentru schimbarea automobilului finanţat cu unul nou prin predarea celui utilizat. Acest lucru presupune închiderea contractului de leasing iniţial, precum şi semnarea unui nou contract de finanţare.

BMW Select vine să completeze oferta BMW Financial Services. Cel mai apreciat produs din portofoliul actual este "Finanţare cu dobândă începând de la 0%". În ultimii patru ani, ponderea vânzărilor în leasing a crescut constant, ajungând de la 50% în 2008 la 76% în 2011 (evaluare pentru intervalul ianuarie-octombrie).

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.