Renault Twingo Nokia

Renault Twingo Nokia este un proiect dezvoltat împreună cu Nokia pentru a face o mică demonstraţie asupra intercaţiunii sistemelor de enterteimant şi comunicare.

Renault Twingo Nokia Renault Twingo Nokia
Ediţia specială Renault Twingo Nokia este bazată pe nivelul de echipare Dynamic al noului Twingo, diferenţa vizuală fiind făcută de designul exterior. Vopseaua specială metalizată, de culoare negră, geamurile fumurii şi stâlpul central, pe care este imprimată o temă tehnică marca Nokia, sunt elementele care marchează ediţia specială în ceea ce priveşte partea exterioară.

Twingo Nokia este echipat standard cu sistem audio MP3 Player de 140 W, care permite şi cuplarea iPod-urilor. Funcţiile de volum şi de "navigare" ale MP3 Player-ului se accesează prin intermediul unui telefon mobil Nokia 6110 conectat prin USB. Cel de-al doilea gadget al ediţiei speciale Twingo Nokia este sistemul de navigaţie Nokia 6110 Navigator, care furnizează servicii GPS complete. De asemenea, nu lipseşte conexiunea hands-free prin Bluetooth, evident compatibil cu Nokia 6110 Navigator, afişarea informaţiilor din telefon fiind făcută direct pe displayul din bord.

Maşina va fi echipată cu un propulsor de 1,2 litri şi 75 CP alimentat cu benzină sau cu un dCi de 1,5 litri şi 65 CP. Vânzările în Franţa vor începe din 29 octombrie, la un preţ de pornire de 12.950 euro pentru varianta pe benzină şi 14.450 euro pentru cea diesel. Twingo Nokia va mai fi disponibil şi pe pieţele din Italia, Germania, Slovenia, Belgia şi Olanda.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.