Restricţionări de trafic Bucureşti 20-23 oct din cauza Drift Grand Prix of Romania

De joi şi până luni, traficul va fi restricţionat pe unele artere din capitală pentru amenajarea circuitului pe care se va desfăşura Drift Grand Prix of România.

Restricţionări de trafic Bucureşti 20-23 oct din cauza Drift Grand Prix of Romania Restricţionări de trafic Bucureşti 20-23 oct din cauza Drift Grand Prix of Romania

În weekend-ul 22-23 octombrie, în jurul Palatului Parlamentului, va avea loc Drift Grand Prix of Romania. Acest eveniment auto se va desfăşura pe acelaşi traseu pe care s-au desfăşurat şi alte competiţii auto precum FIA GT şi F3 British.

Datorită amenajării circuitului care va începe de joi, 20 octombrie, începând cu orele 22.00, traficul va fi restricţionat până luni, 24 octombrie, orele 06.00. Astfel, şoferii nu vor mai avea voie să circule pe tronsonul Bulevardul Unirii, din Piaţa Unirii şi până la Piaţa Constituţiei, pe Bulevardul Libertăţii, din Piaţa Regina Maria şi până la intersecţia cu Naţiunile Unite, şi pe Calea 13 Septembrie, din Bulevardul Libertăţii până la intersecţia cu strada Uranus.

Ca să înţelegeţi mai bine, vizulizaţi harta din galeria foto.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.