Rolls Royce - creştere de 20% în 2008

În timp ce mărcile care produc maşini pentru marea masă a populaţiei se confruntă cu probleme grave, din cauza crizei economice, producătorii de lux îşi depăşesc obiectivele de vânzări. Cum este şi cazul Rolls Roye în 2008.

Rolls Royce - creştere de 20% în 2008 Rolls Royce - creştere de 20% în 2008

Chiar dacă în luna decembrie a fost oprită producţia, pe fondul crizei economice, anul 2008 a fost, în final, foarte bun pentru Rolls Royce, care a înregistrat o creştere de 20% a vânzărilor, având nu mai puţin de 1.212 clienţi în întreaga lume. Practic, 2008 este al cincilea an consecutiv de creştere a vânzărilor, de la preluarea Rolls Royce de către BMW, în 2003.

Principalele pieţe pentru Rolls Royce în 2008 au fost:

  1. USA - este cea mai mare piaţă de desfacere pentru producătorul de lux, având o felie de 38% din totalul vânzărilor
  2. Marea Britanie - creşterea pe piaţa europeană a fost de 95%!
  3. Emiratele Arabe Unite - prinţii petrolului sunt răspunzători pentru o creştere de aproape 50% a vânzărilor Rolls Royce în zona Orientului Mijlociu
  4. China
  5. Rusia
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.