Rolls-Royce prezintă ediţia Chicane Phantom Coupé

Constructorul englez a anunţat lansarea unei noi ediţii speciale, intitulată Chicane Phantom Coupé, inspirat din ideea unui oficial Rolls-Royce Motor Cars Dubai.

Rolls-Royce prezintă ediţia Chicane Phantom Coupé Rolls-Royce prezintă ediţia Chicane Phantom Coupé

După Phantom Celestial, cei de la Rolls-Royce revin cu o nouă ediţie limitată, propusă de Mohammed El-Arishy, Brand Manager în cadrul Rolls-Royce Motor Cars Dubai. Inspiraţia l-a cuprins pe oficial în timp ce servea cina la Goodwood Hotel, acesta motivând că s-ar bucura să existe o maşină unicat care să cinstească circuitul istoric de la Goodwood şi marii piloţi ai istoriei.

ZIs şi făcut, pentru că echipa de design de la Rolls-Royce a ajutat la materializarea dorinţei lui Al-Arishy şi aşa a apărut ediţia Chicane Phantom Coupé, primul Rolls-Royce care primeşte roţi colorate, asortate cu nuanţa Gunmetal care acoperă caroseria.

La interior, luxul deja consacrat este îmbinat cu stilul sportiv, prin introducerea unor elemente decorative din fibră de carbon îmbinate cu inserţii din lemn, totul fiind fabricat manual.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.