S-a lansat programul Chevrolet+

Chevrolet aşteaptă în reţeaua reparatorilor autorizaţi posesorii maşinilor mai vechi de trei ani, cu preţuri promoţionale.

S-a lansat programul Chevrolet+ S-a lansat programul Chevrolet+

În perioada 1 martie-31 mai 2012, clienţii ale căror modele Chevrolet au împlinit mai mult de trei ani beneficiază de preţuri promoţionale, în reţeaua reparatorilor autorizaţi Chevrolet. Astfel, serviciile oferite sunt următoarele, cu preţuri ce include şi manopera:

Engine Pack (ulei, filtru ulei, filtru aer) pentru Kalos, Aveo, Spark la preţul recomandat de 250 RON (TVA inclusă).

General Service Pack (ulei, filtru ulei, filtru aer, filtru polen, filtru combustibil) pentru Spark la preţul recomandat de de 325 RON (TVA inclusă).

General Service Pack (ulei, filtru ulei, filtru aer, filtru polen, filtru combustibil) pentru Kalos, Aveo la preţul recomandat de 425 RON (TVA inclusă).

Kit distribuţie (curea distribuţie, rolă întinzătoare) pentru Kalos, Aveo la preţul recomandat de 550 RON (TVA inclusă).

Kit distribuţie (curea distribuţie, rolă întinzătoare) pentru Spark la preţul recomandat de 385 RON (TVA inclusă).

Plăcuţe frână faţă pentru Kalos, Aveo, Spark la preţul recomandat de 255 RON (TVA inclusă).

În plus, pe lângă personal de service calificat, piese de schimb originale Chevrolet, servicii conform standardelor producătorului şi garanţia lucrării efectuate, proprietarii de Chevrolet pot câştiga un voucher pentru service în valoare de 2.000 de Euro sau una din cele 45 de jachete originale WTCC Chevrolet.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.