SENZAŢIONAL: apartament şi maşină la pachet!

Criza din domeniul imobiliar şi-a dat mâna cu cea din domeniul auto, iar la francezi a apărut promoţia de tipul "casă + maşină": într-un complex imobiliar, ultimele 26 de apartamente se vând la pachet cu câte un Mercedes Clasa A!

SENZAŢIONAL: apartament şi maşină la pachet! SENZAŢIONAL: apartament şi maşină la pachet!

Firma Bouygues Immobilier Est, din Franţa, a venit cu o ofertă inedită de crăciun, demarată încă de la sfârşitul lui noiembrie: pentru ultimele 26 de apartamente dintr-un complex rezidenţial din Mulhouse s-a oferit la pachet un Mercedes Clasa A şi rambursarea taxelor notariale. În 15 zile, jumătate dintre apartamente au fost vândute! Mai ales că firma oferă posibilitatea renunţării la maşină, caz în care preţul scade de la 145.300 euro (apartament cu 3 camere) la 118.000 euro.

Aşteptăm cu interes asemenea oferte şi în România!

Ce alte idei pentru oferte atractive în perioada crizei mai ai?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.