Toyota Auris facelift debutează la Geneva cu o faţă nouă şi un interior revizuit. UPDATE

Toyota Auris, concurentul producătorului japonez în segmentul compact european, a primit un facelift la aproape trei ani de la lansare. Avem detalii şi imagini oficiale mai jos.

Toyota Auris facelift debutează la Geneva cu o faţă nouă şi un interior revizuit. UPDATE Toyota Auris facelift debutează la Geneva cu o faţă nouă şi un interior revizuit. UPDATE

Toyota Auris este, după cum probabil ştii, concurentul producătorului auto nipon în segmentul compact european, atât în formă hatchback, cât şi Touring Sports (break). Lansat în 2012, Auris a primit acum un facelift, pe care îl vom putea analiza îndeaproape la Salonul Auto Geneva 2015 din luna martie.

Partea frontală a fost redesenată şi este acum asemănătoare cu cea aplicată pe Avensis facelift. Pe lângă modificările stilistice aduse, faceliftul vine şi cu tehnologie LED pentru faruri.

În interior, Toyota Auris facelift a primit materiale mai bune, un design revizuit pentru planşa de bord, precum şi comenzi noi pentru sistemele de infotainment şi climatizare automată. Totodată, bătrânul ceas digital a fost mutat de lângă gurile de ventilaţie centrală lângă ecranul sistemului multimedia.

În gama de motorizări şi-a făcut loc un nou propulsor pe benzină de 1,2 litri turbo care dezvoltă 116 CP şi 185 Nm. În acelaşi timp, motorul diesel de 2,0 litri a fost înlocuit de o unitate de 1,6 litri, în vreme ce dieselul de 1,4 litri dezvoltă acum cuplul maxim de 205 Nm la 1.400 rpm (faţă de 1.800 rpm cât era înainte de facelift).

În total există trei propulsoare pe benzină (1,2 litri, 1,33 litri şi 1,6 litri), două diesel (1,4 litri şi 1,6 litri) şi un sistem hibrid, iar toate respectă norma de poluare Euro 6.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.