Un poliţist a fost lovit în plin de o maşină în trafic - VIDEO

Un polişit de la rutieră a fost lovit de un şofer care circula pe Drumul Naţional 18.

Un poliţist a fost lovit în plin de o maşină în trafic - VIDEO Un poliţist a fost lovit în plin de o maşină în trafic - VIDEO

Un polişit de la rutieră a fost lovit de un şofer care circula pe Drumul Naţional 18. Agentul i-a făcut semn să oprească însă şoferul nu i-a urmat semnalul, ba mai mult, a dat cu maşina peste omul legii. 

Agentul a fost grav rănit şi a fost transportat la Spitalul Baia Mare, unde va fi operat.

Poliţistul în vârstă de 44 de ani făcea verificări în trafic. Acesta i-a făcut semn unei maşini să oprească, însă şoferul, un bărbat de 38 de ani, l-a lovit în plin.

Din primele cercetări şoferul de 38 de ani a fost verificat cu aparatul etilotest care a arătat 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.